Cum se circulă pe traseele naţionale din Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atenţie la drum./ FOTO: www.igp.gov.md
Atenţie la drum./ FOTO: www.igp.gov.md

Poliţia de Patrulare din Republica Moldova avertizează şoferii să conducă autoturismele cu maximă atenţie, deoarece drumurile naţionale şi locale sunt acoperite cu gheţuş, iar pe alocuri plouă.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, pe traseele naţionale Chişinău-Anenii Noi, Orhei, Hânceşti, Teleneşti, Briceni, a fost presărat material antiderapant şi la moment se circulă fără restricţii, iar pe drumul Chişinău-Străşeni nu este presărat antiderapant şi se circulă cu dificultate. 

În raioanele Edineţ şi Ocniţa, la moment ninge, drumurile sunt accesibile, drumarii activează, iar blocări de circulaţie nu sunt. În timp ce în raioanele Şoldăneşti, Călăraşi şi Drochia plouă, iar restricţii în circulaţie nu sunt. 

În municipiul Bălţi, raioanele Ungheni şi Criuleni se înregistrează polei, se circulă pe alocuri cu dificultate şi a fost presărat material antiderapant.

La Donduşeni, Râşcani şi Glodeni cad precipitaţii sub formă de lapoviţă, dar drumurile sunt accesibile. 

Drumurile naţionale şi locale sunt prelucrate în totalitate la Nisporeni şi Ialoveni, informează poliţiştii.

În zona de Sud a ţării se înregistrează precipitaţii sub formă de ploaie, drumurile sunt accesibile, se circulă fără dificultate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite