Cristina Scarlat a plecat la Copenhaga, la competiţia internaţională Eurovision Song Contest 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa care a câştigat finala naţională Eurovision se numără printre primii moldoveni care beneficiază de dreptul de a călători fără vize în Uniunea Europeană. Artista a spus că în cadrul competiţiei muzicale va purta o rochie albastră şi că va pune un accent deosebit pe performanţa scenică a dansatorilor ei.

Printre moldovenii care au profitat primii de eliminarea obligativităţii vizelor pentru călătoriile în Uniunea Europeană, intrată azi în vigoare, se numără şi cântăreaţa Cristina Scarlat, care a decolat în această dimineaţă spre Copenhaga, unde are loc competiţia internaţională Eurovision Song Contest 2014, relevă Moldova.org

Potrivit sursei, săptămâna trecută artista a înregistrat piesa o variantă instrumentală a piesei ”Wild Soul” împreună cu membrii orchestrei prezidenţiale, la Casa Armatei. Cristina Scarlat a spus că şi-a dorit această interpretare pentru a promova imaginea Moldovei în Danemarca şi că, în cadrul concursului, va cânta versiunea iniţială a piesei. 

Cristina Scarlat a mai spus că în competiţia internaţională Eurovision va purta o rochie albastră cu aplice din piele naturală şi că, în loc de efecte speciale, va pune accent, în evolutia ei, pe talentul dansatorilor.

La începutul acestei luni artista şi-a filmat clipul de prezentare în atelierul maestrului olar Vasile Goncear, din Hogineşti.

La filmările susţinute cu sprijinul unei echipe Eurovision venite special din Danemarca, a fost prezentă şi solista trupei Cuibul, Lidia Scarlat, care este şi autoarea versurilor pentru piesa „Wild Soul“, care ne va reprezenta ţara la concursul Eurovision.

Competiţia internaţională de muzică uşoară va avea loc între 6 şi 10 mai la Copenhaga, iar Cristina Scarlat va evolua a 11-a în semifinala din data de 6 mai. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite