Cristian Tabără a ajuns pe mâna poliţiştilor de la Omoruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tabără
Cristian Tabără

Dosarul lui Cristian Tabără a fost mutat la Serviciul Omoruri. Asta după ce în luna februarie, procurarul cazului a declarat că vedeta TV este nevinovată. Cristian Tabără a fost acuzat de fiica fostei sale iubite că a abuzat-o sexual.

Investigaţia din cazul lui Cristian Tabără s-a încheiat cu decizia neînceperii urmării penale. În luna februarie, acesta a fost declarat nevinovat în cazul în care a fost acuzat de fiica fostei sale iubite, Alexandra Bodnaru, că a abuzat-o sexual.

"Nu ştim motivul pentru care Parchetul a decis să trimită dosarul lui Cristian Tabără către serviciul Omoruri. De obicei, după o astfel de soluţie, de neînceperea urmăririi penale, cât şi acuzaţiile aduse în acest dosar, nu ne revin nouă. Acum am fost delegaţi să facem cercetări în continuare", a precizat Radu Gravriş, şeful Serviciului Omoruri, pentru bucuresti.adevarul.ro.

Avocatul minorei a contestat decizia de neînceperea urmării penale, astfel cercetările au ajuns la departamentul de Omoruri.

Mai citeşte:

Cazul Cristi Tabără închis. Procurorul a decis că realizatorul TV nu a abuzat-o sexual pe fiica de 13 ani a fostei sale iubite

Cristian Tabără: „Nu este nimic adevărat. Nu am fost citat încă de niciun organ de cercetare penală"

Cristi Tabără a dat cu subsemnatul la Poliţie. Vedeta TV s-a luat la harţă cu un paparazzi şi i-a smuls aparatul foto din mână

Avocatul Alinei Budnaru a declarat că nu înţelege de ce dosarul a fost mutat la serviciul de Omoruri.

„Am făcut o adresă scrisă către comisarul-şef al secţiei 9 de poliţiei, acolo unde iniţia s-a anchetat şi se ştia că a rămas dosarul, dar nu am primit niciun răspuns. Mai mult, neoficial am fost înştiinţată că dosarul a fost mutat către Poliţia Capitalei. Nu înţeleg cum a ajuns la Omoruri, date fiind acuzaţiile de agresiune sexuală. Sunt convinsă că niciun acum nu se va face vreo cercetare şi caută să-l scoată nevinovat, a declarat Ingrid Alexandrescu, cea care o reprezintă pe Alina Bodnaru, mama fetiţei care ar fi fost abuzată de Cristian Tabără.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite