Consiliul Suprem de Securitate va examina situaţia posturilor din Zona de Securitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La următoarea şedinţă a Consiliului Suprem de Securitate, se va examina situaţia privind posturile ilegale instalate unilateral în Zona de Securitate. ,,Vom convoca Consiliului Suprem de Securitate cu mai multe subiecte, inclusiv subiectul ce ţine de posturile ilegale din regiunea transnistreană”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei noi ediţii a emisiunii „Preşedintele răspunde”, transmite IPN.

Preşedintele a precizat că, la începutul acestei săptămâni, a avut o discuţie telefonică cu Vadim Krasnoselski, liderul regiunii transnistrene, care l-a informat că jumătate din aceste posturi au fost închise. „Consider că trebuie de închis imediat şi cât se poate de rapid toate aceste posturi, care nu sunt convenite între părţi, între Chişinău şi Tiraspol. Nu sunt aşa posturi convenite! Eu înţeleg că ei jonglează cu denumirile, că nu-s posturi de control, sunt posturi de poliţie, de nu ştiu ce şi aşa mai departe … Astea-s posturi ilegale, de aceea am insistat şi însist în continuare ca aceste posturi să fie închise”, a spus Igor Dodon.

Şeful statului a comunicat că săptămâna viitoare, în a doua parte a săptămânii, va fi convocată şedinţa Consiliului Suprem de Securitate.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite