Comunistul Vladimir Voronin despre „prostologia“ democratului Marian Lupu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PCRM, Vladimir Voronin
Liderul PCRM, Vladimir Voronin

Președintele Legislativului, Marian Lupu, este vinovat de altercațiile din Parlament în care a fost implicat social-democratul Victor Șelin, este de părere liderul PCRM.

Vladimir Voronin a declarat la emisiunea „Puterea a patra" de la postul TV N4 că accesul lui Șelin la ședințele în plen nu trebuia interzis.

„A fost un protest împotriva prostolagiei așa-numitului speaker. Nu m-am așteptat că Lupu o să coboare la așa debilitate. Se găsește un Lupu sau un berbec care le interzice oamenilor să intre în Parlament... A trebuit de demonstrat că ei nu pot să interzică oamenilor accesul, nu pot pune bariere", a declarat Voronin.

La mijlocul lunii octombrie, Victor Şelin a intrat cu forţa în Parlament. Serviciul Pază de Stat a încercat să-l oprească, dar în altercaţie s-au implicat mai mulţi deputaţi comunişti, care l-au ajutat pe Şelin să ajungă în sala de şedinţe. Asta după ce liderul PSD a rămas fără permisul de acces la Prlament pentru că a făcut declaraţii politice de la tribuna din hol la care, potrivit lui Marian Lupu, pot face declarații doar deputații și oficialii invitați la ședințe.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite