Chişinăul, divizat de Ziua Victoriei: Dodon aduce interpreţi din Rusia, iar PDM anunţă un concert cu artişti din Germania şi România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chişinău riscă să fie împărţit în două tabere în ziua de miercuri, 9 mai, atunci când este sărbătorită atât Ziua Victoriei, cât şi Ziua Europei. În timp ce Igor Dodon a anunţat că la Chişinău vor evolua mai mulţi interpreţi ruşi „cu ocazia aniversării a 73-a a Victoriei asupra fascismului”, guvernarea intenţionează să organizeze un concert cu artişti din România şi Germania pentru a marca în aşa mod Ziua Europei, dar şi Ziua Victoriei.

Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon a comunicat că, în seara zilei de 8 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, va avea loc un concert festiv cu participarea lui Oleg Gazmanov, artist al poporului Federaţiei Ruse, şi Denis Maidanov, artist emerit Rusiei. 

De cealaltă parte, PublikaTV anunţă un „concert grandios în Chişinău de Ziua Victoriei şi Ziua Europei”, organizat de PDM.

Potrivit sursei citate, pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale vor evolua mai mulţi interpreţi de talie internaţională, precum Irina Rimes, formaţia „Blue”, Delia, Thomas Anders, solistul trupei Modern Talking, dar şi alţi invitaţi surpriză.

 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite