Chirtoacă: Igor Dodon intenţionează să mă dea în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele, PL Dorin Chirtoacă, a primit o scrisoare de înştiinţare de la Igor Dodon, prin care este informat că va fi dat în judecată „pentru defăimare şi fals”.

Totodată, şeful statului îi cere preşedintelui PL dezminţirea informaţiilor postate anterior pe pagina sa de Facebook, cu privire la presupusele sale vacanţe de lux. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă de către Dorin Chirtoacă, transmite IPN.

„În august, văzând mai multe informaţii cu privire la vacanţele lui Dodon şi ale familiei sale, am pus cap la cap lucrurile şi mi-am spus punctul de vedere. Cu acest prilej, ridic o altă problemă şi anume întrebarea cu privire la: „De ce Dodon nu mă dă în judecată pentru faptele de abuz şi corupţie în care este implicat din anul 2005 încoace?”, a menţionat preşedintele PL.

Dorin Chirtoacă a îndemnat cetăţenii ca până la alegerile prezidenţiale să analizeze bine lucrurile. ,,Dacă acest Dodon râmâne la presedinţie după 1 noiembrie, înseamnă că nu aveţi minte şi vă meritaţi soarta, înseamnă că noi, societatea din Moldova, cu bună ştiinţă promovăm hoţi, infractori, corupţi în cele mai înalte funcţii de stat şi atunci să nu ne punem întrebări, de ce o ducem atât de rău”, a adăugat acesta.

După ce, la sfârşitul lunii august, Igor Dodon a plecat la Moscova, Dorin Chirtoacă a scris pe pagina sa de Faceboo, că şeful statului s-ar odihni în Turcia şi nu în Rusia aşa cum a informat opinia publică. Preşedintele PL susţinea atunci că Dodon împreună cu încă 15 persoane, apropiaţi ai acestuia, s-ar odihni la Vila Prezidenţială a complexului Maxx Royal din Kemer, iar costul total al vacanţei preşedintelui ar s-ar ridica la aproximativ două milioane de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite