Cei mai buni studenţi moldoveni care învaţă peste hotare vor fi premiaţi pe 4 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii câţtigători vor primi o diplomă recunoscută la nivel internaţional FOTO simbol: Shutterstock
Studenţii câţtigători vor primi o diplomă recunoscută la nivel internaţional FOTO simbol: Shutterstock

După ce au fost depuse peste 200 de dosare, iar juriu a selectat 36 de candidaţi din cinci categorii, în această sâmbătă, cei mai buni studenţi basarabeni, care învaţă peste hotarele Republicii Moldova, vor fi premiaţi la Gala Studenţilor.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la Palatului Republicii şi va reuni studenţi, absolvenţi şi tineri originari din Republica Moldova, care îşi fac studiile în străinătate, precum şi alţi distinşi invitaţi din domeniul academic, public şi de afaceri din Republica Moldova.

Premiul cel mare reprezintă recunoaşterea şi aprecierea capacităţii academice şi profesionale a studentului la nivel naţional. Tânărul câştigător va primi diploma de excelenţă oferită şi semnată de către oficialităţile Republicii Moldova care va fi echivalentă la nivel naţional şi internaţional.

Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova este organizată sub înaltul patronaj al Prim-ministrului Republicii Moldova, Iurie Leancă, la iniţiativa Asociaţiei studenţilor moldoveni din Franţa „Jeunes Moldaves“, în parteneriat cu Biroul pentru Relaţii cu Diaspora.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite