Cea mai mare companie italiană de transport aerian intră pe piaţa Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Alitalia va fi prezentăi pe piaţa din Republica Moldova începând cu vara anului 2012, prin intermediul parteneriatului cu operatorul aerian Moldavian Airlines.

Marco Rottino, managerul general al Alitalia pentru România, Moldova şi Bulgaria, a declarat în cadrul unei întrevederi cu oficiali din cadrul guvernului Republicii Moldova că acest fapt va fi posibil numai datorită Acordului privind Spaţiul Aerian Comun UE-Moldova, care urmează a fi semnat în primăvara anului 2012.

Operatorul aerian italian, membru al alianţei Sky Team, intentionează să asigure tarife accesibile pentru serviciile de transport aerian din/spre Chişinău. În prezent ofertele ALITALIA pentru zborurile tur-retur din Bucureşti sunt de 114 euro spre Milano şi 125 euro spre Roma.

Compania Alitalia este cel mai mare transportator aerian din Italia şi al 19-lea la nivel mondial.
În prezent Alitalia deserveste în Italia 28 de destinaţii prin 1414 zboruri pe saptamană, în Europa 56 de destinaţii prin 1407 zboruri pe saptamană, iar în restul lumii Alitalia mai deserveşte 18 destinatii prin 139 zboruri pe saptamana.
Compania Alitalia detine o flotă de 179 de aparate de zbor care transportă în medie peste 22 milioane de pasageri pe an.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite