Câştigătorii „Cupei Guvernului la Fotbal 2015” au urmărit din tribune meciul Moldova-Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa campionilor, formată din elevi cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, învaţă la Liceul „Vasile Alecsandri” din Bălţi. FOTO: youtube.com
Echipa campionilor, formată din elevi cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, învaţă la Liceul „Vasile Alecsandri” din Bălţi. FOTO: youtube.com

Elevii care au câştigat „Cupa Guvernului la Fotbal 2015” au asistat din tribune la meciul dintre Moldova şi Rusia. Invitaţia a venit de la premierul ţării, Valeriu Streleţ. Astfel, tinerii fotbalişti din Bălţi, însoţiţi de antrenorul lor, au fost invitaţi special la meci, care s-a jucat, vineri, pe stadionul „Zimbru” din Chişinău, transmite IPN.

Câştigătorii marelui trofeu al turneului „Cupa Guvernului la Fotbal 2015” au fost aduşi la Chişinău cu ajutorul Federaţiei Moldovei de Fotbal, care le-a oferit fulare tricolore şi alte produse promoţionale cu echipa naţională. Premierul a vrut să-i recompenseze pe fotbalişti în mod special pentru că la festivitatea de premiere acesta era plecat în delegaţie oficială în Statele Unite ale Americii.

Echipa campionilor, formată din elevi cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, învaţă la Liceul „Vasile Alecsandri” din Bălţi. Copiii au mărturisit că posibilitatea de a urmări meciul din tribune a fost unul dintre puţinele lucruri pe care şi le-ar fi dorit drept răsplată pentru meritele lor în domeniul fotbalului.

Selecţionata Moldovei a pierdut cu 1-2 în faţa Rusiei, care şi-a luat revanşa pentru 1-1 de anul trecut de la Moscova. Moldova rămâne cu doar 2 puncte şi nu mai are cum evita ultimul loc din grupă. Luni, „tricolorii” vor juca în deplasare contra Suediei, fiind ultima partidă din preliminariile pentru Euro 2016.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite