Captură de petarde și artificii vândute ilegal în piață

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astfel de materiale pirotehnice sunt interzise de lege
Astfel de materiale pirotehnice sunt interzise de lege

Comercianții neautorizați riscă amenzi cuprinse între 1.000 și 10.000 de lei. Polițiștii caută acum mijloacele legale pentru a confisca marfa reținută. Dacă vânzătorii achită la timp amenda, materialele pirotehnice ar putea ajunge din nou în piață.

Comercianţii de la două tarabe din Piaţa Centrală din Capitală riscă amenzi usturătoare pentru comerţ ilicit cu produse pirotehnice. Potrivit Comisariatului General de Poliţie, de la tarabe au fost ridicate cinci cutii şi o pungă, toate pline cu petarde şi artificii. Proprietarii nu au putut prezenta oamenilor legii actele de provenienţă a mărfii, relevă Info-Prim Neo.

În Chișinău petardele sunt vândute sub nasul polițiștilor

În prezent polițiștii caută mijloacele legale în vederea reținerii definitive a materialelor pirotehnice descoperite. Pe vânzătorii neautorizați prinși cu pocnitorile prin piață îi așteaptă amenzi cuprinse între 1.000 și 10.000 de lei.

Până în prezent forţele de ordine au depistat 34 cazuri de comerţ ilegal a petardelor şi focurilor de artificii. Poliţia recomandă cetăţenilor să procure focuri de artificii numai din magazinele autorizate.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite