Candidatul independent Veaceslav Valico: În toamnă Moldova va intra în lockdown

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veaceslav Valiko, FOTO IPN
Veaceslav Valiko, FOTO IPN

Candidatul independent, Veaceslav Valico, a îndemnat oamenii să-l voteze la 11 iulie pentru ca să aibă o persoană de încredere în Parlament. Într-un live pe Telegram, candidatul spune că, odată ajuns în legislativ, va avea posibilitatea de a cere informaţii oficiale de la toate instituţiile necesare despre vaccinul anti-COVID-19 şi le va spune ţării întregi, transmite IPN.

În opinia lui Veaceslav Valico, în toamnă, Moldova va intra în lockdown, iar oamenii vor fi vaccinaţi anti-COVID-19 obligatoriu, urmare a ceea ce se va adopta în Parlament în următoarele luni. Cei care şi-au pus două doze de vaccin vor fi obligaţi să-şi pună şi o a treia doză. Acesta a remarcat că trebuie să ajungă în Parlament pentru a avea posibilitatea de a veni cu proiecte de iniţiativă, să trimită contestaţii la Curtea Constituţională, să ceară crearea unei comisii parlamentare, să ceară răspunsuri, certificate, testări clinice etc. Iar răspunsurile le va anunţa oficial pentru toată ţara.

Candidatul spune că nu este împotriva vaccinării, dar vrea ca responsabilii să explice cu ce sunt oamenii injectaţi. „Dar dacă nu puteţi răspunde la întrebări, vaccinaţi-vă pe voi înşivă”, a adăugat acesta.

Candidatul independent, Veaceslav Valico, se regăseşte sub numărul 23 în buletinul de vot pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite