Cadavrul unui bărbat, depistat lângă un bloc în construcţie din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO simbol Sursa IPN
FOTO simbol Sursa IPN

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort în centrul Chişinăului, pe un şantier de construcţie. Svetlana Scripnic, ofiţer de presă la Direcţia de poliţie a municipiului Chişinău, a declarat pentru IPN că deocamdată nu se cunoaşte dacă este sau nu vorba despre un accident de muncă.

Ştefan Turcuman, inspector de muncă, a admis că poate fi vorba şi de un accident în afara orelor de muncă. „El a fost găsit lângă o scară, la etajul 1 al unui bloc cu 15 etaje, care se află în construcţie, pe strada Bucureşti, colţ cu strada Vlaicu Pârcălab, de dirigintele de şantier. Bărbatul era angajat oficial din 2014, în calitate de zidar, la o firmă de construcţii”, a specificat Ştefan Turcuman.

La această etapă, nu este exclusă nici versiunea unei agresiuni. „Unii spun că el ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alte persoane, dar nimeni nu l-a văzut să iasă de pe şantierul de construcţie, pentru că există doar o singură ieşire. Dirigintele de şantier spune că li s-a permis luni să lucreze doar până la amiază”, a comunicat inspectorul.

Medicul legist îşi va prezenta expertiza în decurs de 30 zile.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite