Atenție maximă când traversați. Iată cele mai periculoase străzi ale Chișinăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În primele nouă luni ale anului pe stăzile Capitalei s-au produs peste 900 de accidente
În primele nouă luni ale anului pe stăzile Capitalei s-au produs peste 900 de accidente

Cele mai multe accidente rutiere produse în capitală în primele nouă luni ale anului curent au avut loc pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica.

Potrivit datelor Direcţiei poliţie rutieră, în 60 de accidente produse pe această stradă patru persoane au decedat, iar alte 77 s-au ales cu traumatisme
.
Potrivit aceloraşi date, pe strada Alba-Iulia din sectorul Buiucani de la începutul anului s-au produs 34 de accidente rutiere. Pe bulevardul Ştefan cel Mare au fost înregistrate 31de accidente rutiere, cu o persoană decedată, iar pe strada Ismail - 26 de accidente, transmite Info-Prim Neo.

Principalele cauze ale producerii accidentelor sunt excesul de viteză, şoferii necalificaţi, dar şi consumul de alcool, spune șeful poliției municipale Silviu Mușuc. "Nu există străzi periculoase. Totul depinde de atenţia şi pregătirea participanţilor la trafic", susține el.

În total în primele nouă luni ale anului, în municipiul Chişinău s-au produs 985 de accidente rutiere soldate cu 33 de persoane decedate. Peste 1300 de persoane au fost traumatizate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite