Apeductele din Chişinău vor fi renovate începând cu noua stradă pietonală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe parcursul săptămânii acestea vor începe lucrări de renovare a sistemelor de apeduct şi canalizare pe unele străzi din Chişinău. Potrivit furnizorului de apă, pe perioada lucrărilor pe unele străzi traficul rutier va fi temporar sau total suspendat.

Potrivit directorului tehnic, producţie al SA „Apă-Canal Chişinău”, Vitalie Midari, lucrările de reparare şi renovare a sistemului de canalizarea vor începe de pe noua stradă pietonală,  Alexandru Diordiţă. „Renovarea sistemului de canalizare va fi posibilă peste câteva zile, imediat ce se va încheia reparaţia sistemului de termoficare. Lucrările pentru pozarea noului sistem de canalizare vor dura 2-3 săptămâni. Cheltuielile vor fi suportate de furnizorul de apă”, a comunicat Vitalie Midari.

În paralel, se vor desfăşura şi lucrările de renovare a apeductului din bulevardul Constantin Negruzzi şi Vasile Alecsandri. Apă-Canal Chişinău are nevoie să identifice circa 40 milioane de lei pentru repararea apeductelor din alte 3 străzi: Ştefan cel Mare, Constantin Negruzzi şi Vasile Alecsandri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite