Andrian Candu: „FMI nu vine să discute cu un guvern provizoriu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, susţine că demisiile cerute de protestatari ar duce Republica Moldova într-o criză politică şi economică profundă.

„Sunt confuz în ceea ce priveşte cerinţele protestatarilor. Dacă săptămâna trecută aveau nişte revendicări rezonabile, acum cerinţele lor au devenit radicale, vor demisii în lanţ. Trebuie să înţelegem că acest Guvern activează doar de 45 de zile şi n-a reuşit să le facă pe toate, dar este în proces de multe începuturi”, a declarat Candu în cadrul emisiunii Replica de la Prime. 

De asemenea, Andrian Candu a invocat şi vizita apropiată a reprezentanţilor FMI la Chişinău. „FMI vine să discute şi să negocieze cu noi mai multe reforme. FMI nu vine să discute cu un guvern provizoriu sau cu nişte miniştri interimari”, a declarat preşedintele Parlamentului.

Referindu-se la unionişti, Candu a psu că „unirea nu se face în stradă, dar prin proiecte de infrastructură. Dacă şi-ar dori guvernele din cele două ţări, apoi ambele ar deveni atât de dependente una de alta că oamenii la un moment dat nici nu şi-ar da seama cum s-a întâmplat”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite