Andrei Năstase: „Pentru a se păstra la putere, Plahotniuc este în stare să ucidă oameni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, vine cu noi acuzaţii la adresa preşedintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Năstase susţine că Plahotniuc este în stare chiar „să ucidă oameni”, doar pentru a se menţine la putere şi a nu ajunge la închisoare.

Afirmaţiile lui Andrei Năstase au fost făcute în contextul unei dezvăluiri a Maiei Sandu, care spunea într-un interviu pentru Europa Liberă că, recent, în timp ce conducea maşina, a observat că o roată era deşurubată. Maia Sandu a sugerat că cineva intenţionat a deşurubat roata pentru a provoca un accident rutier şi că „într-o ţară condusă de un grup de criminali te poţi aştepta la orice”.

În cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, Andrei Năstase a comentat cele spuse de Maia Sandu, menţionând că şi unui activist al Platformei Demnitate şi Adevăr i s-a întâmplat recent un lucru similar, subliniind că nu poate fi vorba despre o coincidenţă.

„Din punctul meu de vedere face parte din arsenalul de mijloace ale lui Plahotniuc şi a acestei guvernări”, a declarat Andrei Năstase.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite