Andrei Năstase: Moldoveni, treziţi-vă! Zeci de mii de oameni urmează să fie aduşi din Transnistria pentru a ne decide soarta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a comentat informaţiile apărute în presă privind faptul că sute de oameni sunt aduşi organizat din Transnistria, pe malul drept al Nistrului, pentru a vota în cadrul alegerilor parlamentare din Republica Moldova. Andrei Năstase consideră că cetăţenii din regiunea transnistreană sunt aduşi la vot de către Vlad Plahotniuc şi regimul separatist de la Tiraspol.

„Cei de la guvernare au ieşit astăzi la furat. Ei sunt o mână de oameni. O să aducă cu autobuzele oameni vulnerabili, oameni care acceptă să fie corupţi, mituiţi cu câte 20 de dolari. Asta se întâmplă în acest moment. Moldoveni, treziţi-vă. Structurile paramilitare de la Tiraspol, într-o strânsă legătură cu structurile criminale ale lui Plahotniuc au asediat iarăşi Moldova. Zeci de mii de oameni urmează astăzi să fie aduşi din Transnistria pentru a ne decide soarta. Urmează să fie aduşi organizat. Uitaţi-vă ce se întâmplă la Varniţa”, a declarat Andrei Năstase după ce şi-a exercitat dreptul la vot duminică, 24 februarie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite