Alegeri Republica Moldova. Biserica Sf. Dumitru a fost vandalizată, iar parohului i-a fost trimis un mesaj: Veţi vota azi cu o femeie care trebuie să stea la bucătărie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biserica Sfântul Dumitru din Chişinău a fost vandalizată noaptea trecută. Dintr-un mesaj trimis parohului acestei biserici, Pavel Borşevschi, reiese că motivul actului de vandalism a fost dezacordul lui Borşevschi de a susţine poziţia preoţilor care l-au sprijinit deschis pe Igor Dodon, afirmând că Maia Sandu tolerează comunitatea LGBT, de aceea nu trebuie votată.

„În noaptea aceasta, asupra bisericii noastre s-a produs un act de vandalizm. Cei care au aruncat cu pietre în geamul bisericii au avut drept scop, probabil, intimidarea părintelui Pavel Borsevschi, parohul acestui lăcaş, pentru faptul că a vorbit la Radio Europa Liberă despre păcatul ierarhilor şi preoţilor care se implică în politică. De asemenea, părintele Pavel, azi dimineaţa, a primit şi un mesaj defimator, în care, de asemenea, este intimidat pentru mesajul pe care l-a transmis în inteviul de la Radio Europa Liberă.


Iată şi mesajul: (Tradus din rusă) Cu ziua de dumincă părinte. Cum dumneavoastră ca bărbat, veţi vota azi pentru o femeie care trebuie să stea la bucătărie, dar nu să conducă cu o ţară şi să adopte legi pentru homosexuali? Cum veţi explica poporului gestul dumneavoastră? Fiindcă deveniţi complice în susţinerea homosexualilor”, se arată în mesajul bisericii postat pe Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite