Alegeri Republica Moldova. Adrian Candu: Tribuna Parlamentului nu va fi folosită în scopuri electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Serviciul de presă al Parlamentului
FOTO Serviciul de presă al Parlamentului

Preşedintele Parlamentului, Adrian Candu, dă asigurări că tribuna Parlamentului nu va fi folosită de către liderii politici în scopuri electorale, iar pentru asta de pe ordinea de zi a Legislativului vor lipsi anumite subiecte politice.

„Până la alegerile prezidenţiale, pe agenda parlamentară nu se vor regăsi subiecte care ar provoca dezbateri politice intense, pentru a nu utiliza tribuna Parlamentului în scopuri electorale. Proiectele care se vor regăsi pe ordinea de zi vor fi cele de interes public, cum ar fi, de exemplu, asigurarea securităţii sectorului energetic, îndeplinirea precondiţiilor FMI etc.” a afirmat speaker-ul 

Candu a făcut aceste declaraţii luni, 12 septembrie, în cadrul întâlnirii cu membrii delegaţiei Comisiei de la Veneţia, care se află în aceste zile la Chişinău.

Comisia de la Veneţia ar urma să avizeze proiectul de Lege cu privire la statutul etnocultural al raionului Taraclia, în acest sens, delegaţia se va afla la Chişinău în perioada 11-14 septembrie, pentru documentare. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite