VIDEO Un australian care a făcut „surfing“ pe o balenă moartă şi-a cerut scuze: „Mama crede că sunt idiot, şi nici tata nu e mai mândru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harrison Williams şi-a cerut scuze pentru gestul său şi s-a declarat norocos că încă este în viaţă FOTO inquisitr.com
Harrison Williams şi-a cerut scuze pentru gestul său şi s-a declarat norocos că încă este în viaţă FOTO inquisitr.com

Un bărbat, care s-a căţărat pe o balenă moartă ce plutea în largul coastei vestice a Australiei, a atras atenţia unor rechini uriaşi şi a trebuit să fie salvat. Bărbatul şi-a cerut scuze, recunoscând că gestul său a fost unul idiot.

Harrison Williams, 26 de ani, era într-o excursie pe mare cu prietenii săi, în vestul coastei australiene, atunci când a dat peste balena moartă. „Împreună cu prietenii mei, am crezut că va fi amuzant dacă voi face surfing pe balenă, aşa că am făcut-o“, a declarat australianul pentru CNN. 

El a intrat în apă şi s-a căţărat pe balena moartă, aflată deja în proces de descompunere şi din care, se părea, se hrăniseră deja rechinii. Însă prietenii săi s-au speriat îngrozitor atunci când au văzut cum câţiva rechini tigru, dar şi un rechin alb se hrăneau din balena moartă pe care plutea australianul. 

Departamentul de Pescuit din Australia a spus că ceea ce a făcut Harrison a fost foarte periculos şi iresponsabil. Şi nici părinţii lui nu au fost prea mulţumiţi. „Mama crede că sunt un idiot. Nici tata nu e mai mândru“, a declarat Harrison. El şi-a cerut scuze şi spune că e de acord acum cu ei: „Sunt recunoscător că sunt în viaţă“, spune Harrison.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite