VIDEO Premierul Canadei, Justin Trudeau, a cerut ca mai multe persoane care îl deranjau în timpul unui eveniment să fie date afară din sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
trudeau

Premierul Canadei, Justin Trudeau, aflat la un eveniment în timpul căruia răspundea unor întrebări din public pe diverse teme de actualitate, a cerut forţelor de ordine să scoată din sală mai multe persoane care nu au dat curs solicitării sale de a avea un dialog civilizat, în care fiecare să-şi spună punctul de vedere şi să i se răspundă la obiect.

Potrivit Global News, incidentul a avut loc vineri, la Vancouver Island University.

În momentul în care, în contextul în care în sală existau persoane care ridicau o serie de probleme legate de respectarea unor norme de mediu, unii dintre cei prezenţi au început să vocifereze, Justin Trudeau le-a cerut celor prezenţi să aibă o discuţie bazată pe „respect şi ascultare“. Însă persoanele care vociferau nu au răspuns îndemnului premierului canadian. 

Trudeau a încercat încă o dată să-i convingă să renunţe la acest tip de comportament, cerându-le să dea dovadă de respect faţă de persoanele din sală care au pus întrebări şi vor să audă răspunsul. Dar demersul lui nu a avut succes nici de această dată.

În cele din urmă, premierul Canadei a ajuns să-i întrebe pe cei din sală dacă ar trebui ca agitatorii să părăsească încăperea şi, apoi, le-a cerut forţelor de ordine să-i însoţească afară pe aceia care nu au respectat regulile dialogului. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite