Unui indian i s-au dezvoltat organe de reproducere feminine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fermier indian, tatăl a doi copii, au fost supus unei operaţii de histerectomie, după ce medicii au descoperit în abdomenul său un "sistem complet de reproducere feminin".

Ryalu a fost internat într-un spital din apropierea oraşului Bhopal, din cauza durerilor severe de stomac. Iniţial, medicii au crezut că este vorba despre o hernie, dar în urma unei operaţii de explorare au fost şocaţi să descopere că durerea bărbatului era provocată de existenţa unui uter.

Chirurgul Pramod Kumar Shrivastava a spus că pacientul avea organele externe de sex masculin, era apt de muncă şi a dus o viaţă normală.

"De obicei în sacul herniei se găsesc organe precum intestinul mare şi intestinul mic, dar când l-am operat pe pacient am fost surprinşi să descoperim organe de reproducere feminine. Acestea au fost eliminate printr-o histerectomie.

Sacul conţinea un uter destul de dezvoltat, ambele ovare, trompe uterine, colul uterin şi un ţesut vaginal subdezvoltat", a explicat chirurgul, citat de Daily Telegraph.

Înainte de a avea durerile de stomac, indianul nu a avut alte probleme. Deşi din punct de vedere medical Ryalu este un hermafrodit, sexualitatea şi hormonii sunt în mod clar de sex masculin, a mai spus medicul care s-a ocupat de pacient.

"Organele externe de reproducere ale pacientului sunt masculine şi nu are niciun fel de probleme cu sexualitatea sa. Este un accident embriologic".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite