Un traficant de droguri thailandez și-a făcut operație estetică ca să arate ca un coreean chipeș, pentru a scăpa de poliție

0
Publicat:

Un traficant de droguri thailandez a suferit mai multe operații de chirurgie plastică facială pentru a arăta ca un "bărbat coreean chipeș" și pentru a se sustrage legii, au declarat autoritățile locale.

Saharat Sawangjaeng și-a schimbat numele pentru a scăpa de anchetatori
Saharat Sawangjaeng și-a schimbat numele pentru a scăpa de anchetatori

Saharat Sawangjaeng, care a adoptat pseudonimul Seong Jimin, a fost prins săptămâna trecută într-un condominiu din Bangkok.

Poliția, care îl caută pe tânărul de 25 de ani de trei luni, a declarat că "nu a mai rămas nimic din fața sa originală".

Aceștia au dat de urma lui prin urmărirea distribuției de ecstasy către alți vânzători și cumpărători din Bangkok, potrivit bbc.com.

Martorii l-au descris poliției ca fiind un "bărbat coreean chipeș". De asemenea, acesta își schimbase numele cu unul coreean. Într-o înregistrare video a arestării furnizată de poliție, Saharat a declarat că vrea să se mute în Coreea de Sud: "Vreau să încep o viață nouă. M-am plictisit de Thailanda".

Saharat a fost acuzat de import ilegal de stupefiante. El a recunoscut că a comandat MDMA - cunoscută și sub numele de ecstasy, folosind criptomonede, a declarat poliția săptămâna trecută.

În anii precedenți, acesta fusese arestat în cel puțin trei rânduri. O dată a fost reținut pentru agresiune, iar poliția a găsit în posesia sa 290 de pastile de ecstasy și 2 kg de narcotice sub formă lichidă.

Dar a reușit să scape de detenție și, la un moment dat, a fost supus unor proceduri chirurgicale ample pentru a se sustrage anchetatorilor.

Generalul-maior al poliției thailandeze Theeradej Thammasutee l-a descris ca fiind "una dintre principalele cauze ale epidemiei de MDMA din Bangkok", a relatat The Straits Times.

"Este un lord al drogurilor care importă MDMA din Europa la doar 25 de ani. Credem că există mai mulți suspecți în țări străine. Ne vom continua investigația", a declarat Thammasutee.

În timp ce Saharat a declarat în înregistrarea video că a importat în principal droguri din Olanda, el a adăugat că nu cunoaște identitatea persoanelor cu care a tratat în cadrul operațiunii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite