Un centru comercial gigantic din China, construit după modelul Pentagonului, zace abandonat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un centru comercial gigantic, construit după modelul Pentagonului, sediul central al Departamentului american al Apărării, şi deschis în 2009, zace şi acum abandonat.

Centrul comercial nu se află într-o zonă nepopulată, ci în Shanghai, o municipalitate de peste 24 de milioane de locuitori. În ciuda cererii pentru spaţii comerciale la nivel local, comercianţii nu se încumetă să închirieze unităţi din această clădire gigantică, din cauza costurilor prea mari şi spaţiului prea încurcat, relatează Fox News, care citează BBC.

Astfel, Shanghai Pentagonal Mart, care a costat 200 de milioane de dolari şi a fost construit pe o suprafaţă de 283.000 de metri pătraţi, este în prezent cea mai mare clădire abandonată din lume.

Acum proprietarii clădirii îşi leagă toate speranţele de deschiderea parcului de distracţii Shanghai Disney Resort, care va fi situat la şapte kilometri distanţă de Pentagonal Mart.

Shanghai Pentagonal Mart FOTO CEN via Daily Mail

image

„Sperăm că deschiderea, în vara acestui an, a Shanghai Disney Resort va ajuta afacerea noastră“, a declarat un reprezentant al centrului comercial.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite