Un bărbat şi-a omorât soţia însărcinată pentru a încasa banii din asigurarea de viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hakam şi Semra, selfie înainte de omor
Hakam şi Semra, selfie înainte de omor

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a căzut în gol 1.000 de metri. După mai bine de doi ani de anchete, poliţiştii turci au rezolvat cazul.

Crima a fost comisă în luna iunie 2018, în sud-estul Turciei, la Mugla, potrivit Mirror. Hakan Aysal (40 de ani) şi-a împins soţia, însărcinată în şapte luni, de pe o stâncă. Semra (32 de ani) a căzut în gol 1.000 de metri.

Cuplul a urcat pe stâncă pentru a face fotografii. Au stat acolo timp de 3 ore. Hakam a aşteptat momentul în care nu era nimeni şi şi-a împins soţia. Motivul, spun anchetatorii, care a stat la baza omorului a fost poliţia de asigurare a femeii. Şoţul îşi dorea să încaseze cei peste 45.000 de euro.

La scurt timp după moartea soţiei, Hakam a mers la firma de asigurări pentru a încasa banii, doar că aceasta a refuzat când s-a aflat că în acest caz este în derulare o anchetă a poliţiei.

În noiembrie 2020, Haikam a fost arestat.

„Când am fost la Institutul de Medicină Legală ca să ridicăm cadavrul, Hakan a stat în maşină. Eu şi familia mea eram distruşi, dar Hakan nici nu părea trist. Sora mea a refuzat mereu să facă împrumuturi. Dar, după ce a murit, am aflat că Hakan a luat trei împrumuturi în numele ei”, a declarat fratele victimei.
 

Citeşte şi:

Balcanii, poarta de intrare a vaccinurilor Rusiei şi Chinei în UE

A doua noapte de proteste violente în Spania, după arestarea unui rapper acuzat de adularea terorismului şi insultarea monarhiei VIDEO

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite