Un bărbat s-a trezit că este tatăl a doi copii venezueleni. Greșeala unor funcționari i-a distrus familia

0
Publicat:

Un bărbat chilian s-a trezit că este tatăl a doi copii venezueleni. Greșeala celor de la Starea Civilă i-a distrus familia.

Leonardo Sepúlveda Rodríguez
Leonardo Sepúlveda Rodríguez

Leonardo Sepúlveda Rodríguez, un bărbat de vârstă mijlocie din Santiago, Chile, este căsătorit de 30 de ani și are doi copii. La 5 iulie, dintr-o întâmplare, fiul său cel mare a descoperit că bărbatul recunoscuse doi copii venezueleni.

Omul a negat, a spus că nici măcar nu călătorise în străinătate, darămite să conceapă doi copii în Venezuela, dar nici nu a putut să explice cum a ajuns în această situație și nimeni nu l-a crezut când a spus că s-a făcut o greșeală.

Toată povestea a creat mare tensiune în familie, iar soția lui, simțindu-se trădată și mințită, l-a dat afară din casă, relatează chvnoticias.cl.

„Prejudiciul adus mie și familiei mele este inimaginabil”, a spus Leonardo Sepúlveda Rodríguez.

Ulterior, s-a dovedit că viața de familie a lui Leonardo a fost distrusă de o eroare fonetică. Numele său este foarte asemănător cu cel al lui Leonard Rodríguez Sepúlveda, un cetățean venezuelean cu doi copii, numai că funcționarii publici i-au înregistrat ca fiind copiii lui Leonardo din greșeală. Dar a durat ceva timp până când registrul civil a recunoscut eroarea.

Într-un comunicat, funcționarii publici au explicat că „eroarea s-a produs în sistemul rețelei familiale, care a returnat o potrivire fonetică la căutare, inclusiv la cei doi copii ai unui tată străin cu nume asemănător”.

Greșeala a fost corectată, însă Leonardo Sepúlveda Rodríguez a spus că intenționează să dea în judecată Oficiul de Stare Civilă pentru suferința pe care a provocat-o familiei sale.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite