Sfârșit cumplit pentru o tânără mamă: a alunecat de pe o stâncă din Hawaii și a fost luată de val

0
Publicat:

O mamă a murit după ce a alunecat de pe o stâncă din Hawaii și a fost luată de val, în timp ce iubitul a încercat, fără succes, din păcate, să o salveze. Kala'iokealaula Ashley Nicole Reyes Kanekoa „își iubea copiii mai mult decât orice", potrivit prietenului ei.

Femeia a căzut de pe o stâncă în Hawaii FOTO Shutterstock
Femeia a căzut de pe o stâncă în Hawaii FOTO Shutterstock

O femeie a fost găsită moartă duminică dimineața, după ce a căzut de pe o stâncă din Hawaii și a fost luată de valuri, în timp ce prietenul ei încerca din răsputeri să o ajute, scrie People.

Departamentul de Poliție din Hawaii a identificat victima ca fiind Kala'iokealaula Ashley Nicole Reyes Kanekoa, în vârstă de 29 de ani.

Poliția a precizat într-o postare pe Facebook că autoritățile au intervenit după ce Kanekoa a căzut de pe faleza de pe țărm, în apropiere de Paradise Drive și Beach Road din Kea'au, cu puțin înainte de ora locală 2 dimineața.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Kea'au, care se afla cu femeia, a încercat să o salveze aruncând un dispozitiv de plutire, însă nu a reușit, aceasta fiind trasă de curenții oceanului", a adăugat poliția.

Bărbatul, identificat de Hawaii News Now ca fiind prietenul lui Kanekoa, Dylan Gapp, a declarat că incidentul oribil s-a petrecut în timp ce priveau împreună valurile pe o stâncă din apropierea Hawaiian Paradise Park.

Operațiune de salvare cu scandal

Deși poliția și pompierii au intervenit în șapte minute de la apelul la 911, prietenul ei a susținut că atunci când au ajuns nu aveau instrumentele adecvate pentru a o salva - și că nu a avut de ales decât să stea acolo ascultând-o „cum suferă și strigă după ajutor".

Autoritățile au declarat că mașina de pompieri nu era obligată să aibă la bord echipamente de salvare în ocean și că, la momentul sosirii lor, era prea periculos și întuneric pentru ca ei să intre imediat în apă.

Gapp a susținut că, după ce a trecut o oră și barca și elicopterul de salvare încă nu ajunseseră, a înotat până la locul unde prietena lui se agățase de o plută. Cu toate acestea, la scurt timp, femeia nu a mai fost văzută.

Cauza morții: înec accidental

În cele din urmă, poliția a declarat că departamentul de pompieri și Paza de Coastă au căutat-o pe tot parcursul dimineții, iar la ora 8 a.m., au găsit cadavrul ei la patru mile în josul țărmului, lângă Honolulu Landing în Pāhoa.

A fost transportată la Centrul Medical Hilo, unde a fost declarată moartă la ora 10:58", a precizat poliția în comunicatul său.

În urma autopsiei efectuate marți, cauza morții a fost stabilită ca fiind înec accidental. Poliția a precizat că nu se suspectează un act criminal.

Poliția a declarat pentru PEOPLE că ancheta este în curs de desfășurare și că așteaptă rapoartele toxicologice.

Gapp a declarat pentru Hawaii News Now că „ femeia își iubea copiii mai mult decât orice" și „era o persoană iubitoare și grijulie".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite