Şeful Mossad este anchetat pentru că ar fi primit cadou bilete la un concert al cântăreţei Mariah Carey

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yosii Cohen sef Mossad EPA

Şeful serviciului de informaţii externe al Israelului (Mossad), Yossi Cohen, este în centrul unei anchete ca urmare a acuzaţiilor potrivit cărora ar fi primit de la miliardarul australian James Packer bilete la un spectacol al fostei logodnice a acestuia Mariah Carey, relatează publicaţia „Haaretz“, citând postul australian Channel 10.

Comisia pentru Servicii Publice verifică acuzaţiile potrivit cărora Cohen ar fi primit gratis de la Packer şapte bilete în valoare de mii de dolari la un concert al divei americane organizat anul trecut. 

De asemenea, Channel 10 a dezvăluit că oficialul israelian a fost invitat la apartamentul de lux din hotelul din Tel Aviv unde era cazat miliardarul australian sau că a avut acces neîngrădit la apartament atunci când acolo se afla şi Yair Netanyahu, fiul premierului Benjamin Netanyahu.

Comisia urmează să stabilească dacă darurile oferite de Packer reprezintă favoruri sau beneficii ilegale. Cohen era, în acea perioadă, şeful Consiliului pentru Securitate Naţională, iar între timp a devenit directorul Mossad.

    

Jurnaliştii de la Channel 10 au precizat că Yossi Cohen nu a răspuns solicitărilor de a comenta acuzaţiile care i se aduc. Sursa citată a adăugat că James Packer intenţionează să obţină permis de reşedinţă în Israel.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite