Sedusă pe Facebook, o tânără din Australia îşi mărturiseşte calvarul îndurat în Pakistan: A fost bătută, înfometată şi violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lara Hall Captură Daily Mail via @Supplied
Lara Hall Captură Daily Mail via @Supplied

Lara Hall, o avocată din Australia, a discutat cu un tânăr pe Facebook şi a rămas impresionată. Crezând că l-a găsit pe „bărbatul visurilor“ ei, s-a dus tocmai până în Pakistan pentru a-l întâlni şi a se căsători cu el. A îndurat însă un coşmar.

În 2013, Lara Hall, o avocată de 30 de ani din Australia, a aflat de un tânăr pe nume Sajjad, prezentat de prietena ei drept un avocat din Pakistan. Cei doi au început să discute pe Facebook şi au devenit apropiaţi.

Australianca recunoaşte că a fost sedusă de promisiunile lui Sajjad. „A spus că are cinci case, mi-a arătat un contract de cumpărare pentru o vilă cu arhitectură spaniolă în care a spus că vom locui împreună şi pe care o putem decora cum vreau. Chiar mi-a trimis poze cu casa. Am fost sedusă de promisiunea unei vieţi minunate alături de el“, mărturiseşte ea, potrivit Daily Mail.

Crezând că l-a găsit pe „bărbatul visurilor“ ei, Lara s-a dus la Lahore, un oraş de peste 11 milioane de locuitori din nord-estul Paksitanului.

Odată ajunsă în Pakistan, a văzut că tânărul locuia de fapt într-o casă murdară şi era violent. A fost bătută, înfometată şi violată.

Casa din Lahore FOTO Daly Mail via Supplied

Casa promisă pe Facebook FOTO Daly Mail via Supplied

Tanar din Pakistan FOTO Daily Mail via @Supplied

Realitatea din Lahore FOTO Daily Mail via @Supplied

„Sajjad m-a violat, iar fratele lui a încercat să mă abuzeze sexual în repetate rânduri. Eram o femeie întreţinută. Mi-a fost interzis să folosesc produse de igienă şi a trebuit să sângerez. Am fost înfometată multă vreme“, spune tânăra din Australia. 

Încercând să fugă, ea a luat legătura cu reprezentanţi ai Consulatului Australiei din Pakistan, însă aceştia i-au recomandat să meargă la poliţie şi să-şi prezinte situaţia. Lara nu s-a adresat autorităţilor pakistaneze, întrucât viza îi expirase şi se temea să nu ajungă la închisoare.

A luat apoi legătura cu directorul unui club pentru diplomaţi şi militari, iar acesta a ajutat-o. A scăpat într-un final cu o amendă şi s-a întors acasă.

În urma experienţei traumatizante trăite la Kahore, Lara a iniţiat o petiţie pentru a veni în ajutorul victimelor care nu au fost sprijinite de Guvernul australian, relatează Daily Mail.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite