Prima linie aeriană de vinuri a fost lansată în Noua Zeelandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto CNN
Foto CNN

O companie de vinuri din Noua Zeelandă a lansat prima linie aeriană de vinuri. Este o idee inovativă pentru pasionaţii de vinuri din întreaga lume.

Invivo este prima companie din lume care le va oferi călătorilor aflaţi la bordul avionului o experienţă inedită cu vinuri, relatează CNN.

De-a lungul anilor au fost multe dezbateri pe tema alcoolului consumat la bordul avionului. Sunt companii aeriene care interzic consumul de alcool în avion. Invivo va opera pe o rută specială din Auckland până la Queenstown. Primul zbor al noii companii aeriene va avea loc peste câteva luni.

Tim Lighbourne şi Robin Cameron sunt fondatorii acestui proiect îndrăzneţ prin care vor să ofere clienţilor o experienţă pe parcursul a 24 de ore. Pe lângă zbor, pasagerii vor vizita cultivatorii din Central Otago şi vor avea parte de un sejur de vis la The Hilton Queenstown. 

"Va fi disponibilă o gamă largă de vinuri Invivo şi poate că eu şi Rob le vom servi chiar eu şi Rob oaspeţilor în timpul zborului. Va fi distractiv", a declarat Cameron. 

Jumătate din locurile zborului inaugural sunt gratuite. Vor avea prioritate cei din domeniul ospitalităţii şi turismului din Auckland, zonă ce a fost puternic afectată de pandemie. 

„Multe dintre restaurante au fost închise în Auckland în tot acest timp. Aşa că a fost destul de greu. Am dori să-i recompensăm pe unii dintre acei angajaţi ai ospitalităţii cu un zbor spre Queenstown, care este una dintre destinaţiile noastre turistice majore”, a precizat Lightbourne. 

Invivo este o companie de vinuri fondată în anul 2008, în Noua Zeelandă. Colaborează cu numeroşi producători de top din întrega lume pentru producerea unor vinuri de top în regiuni renumite precum Prosecco, din Italia. 

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite