Povestea de curaj a turistei britanice care şi-a cărat braţul tăiat într-un accident până la ambulanţă, în Mexic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O turistă din Marea Britanie a trebuit să-şi care singură braţul până la ambulanţă, după ce a fost tăiat într-un accident în Mexic, conform Dailymail.

Chelsea Vella, în vârstă de 26 de ani, a mărturisit că pe 18 septembrie se afla în excursie cu un prieten aproape de Puerto Vallarta. Aceştia conduceau  un vehicul tip ATV pe un teren accidentat, vehiculul a fost scăpat de sub control şi s-a răsturnat prinzându-i braţul.

„Îmi amintesc că priveam în jos, cotul braţului drept era rupt, iar braţul se mai ţinea de o bucată de piele.” a spus Chelsea.

Prietenul acesteia i-a rupt tricoul pentru a improviza un garou, gest despre care medicii au spus că i-a salvat viaţa femeii.

„Odată ce m-a cuprins durerea, am devenit agitată, tot ce-mi trecea prin minte era că o să-mi pierd braţul.” a mai spus Chelsea.

Chirurgii au fost forţaţi să-i amputeze braţul, după ce femeii i se oprise respiraţia în timpul operaţiei.

Sabiha, sora lui Chelsea, a creat o pagină pentru donaţii prin care a obţinut suma de 7 mii de lire, care să ajute la achiziţionarea unei proteze pentru braţ.

După ce s-a întors acasă în Marea Britanie, Chelsea Vella a mărturisit că a trebuit să înveţe totul de la început pentru a-şi folosi cealaltă mână.

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite