Plăcerile pedofile ale liderului nord-corean Kim Jong-Un: noua trupă de şoc pentru satisfacerea sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul nord-corean a stopat activitatea vechiului grup al plăcerii în 
2011, ca urmare a decesului tatălui şi predecesorului lui, Kim Jong-il. FOTO konbini.com
Liderul nord-corean a stopat activitatea vechiului grup al plăcerii în 2011, ca urmare a decesului tatălui şi predecesorului lui, Kim Jong-il. FOTO konbini.com

Kim Jong-un şi-a creat un „grup al plăcerii” format din adolescente care îi satisfac toate dorinţele. Cine sunt metresele dictatorului?

Liderul nord-corean a stopat activitatea vechiului grup al plăcerii în 2011, ca urmare a decesului tatălui şi predecesorului lui, Kim Jong-il. Atât grupurile plăcerii, cât şi practica lor au loc şi sunt cunoscute în ţară de zeci de ani.

Kim Jong-un s-a hotărât recent să reînvie tradiţia şi şi-a comandat o nouă trupă pentru satisfacerea nevoilor şi a dorinţelor, potrivit site-ului yahoo.com.

Se crede că fetele, care trebuie să fie înalte şi frumoase, sunt selectate de către autorităţi coreene de rang înalt. De asemenea, se crede că unele dintre fete sunt foarte tinere, având vârste de 13-14 ani, şi că sunt examinate de un medic pentru a se verifica dacă sunt sau nu încă virgine. Acestea sunt retrase de la şcoală, ţinute departe de familiile lor şi forţate să-i satisfacă nevoile liderului nord-corean.

Toshimitsu Shigemura, profesor la Universitatea Waseda din Tokyo şi o autoritate în problemele din Coreea de Nord, a declarat pentru publicaţia The Telegraph că, la început, Kim Jong-un a pus punct practicii pentru că nu avea încredere în fete. „După ce a ajuns la putere, domnul Kim nu mai avea încredere în nimeni şi a ordonat investigaţii complete în toate regimurile, de la cel mai înalt la cel mai mic”, a declarat Toshimitsu Shigemura. „Femeile care îl satisfăceau pe tatăl său cunoşteau multe secrete şi li se ordonase atunci să nu dezvăluie nicio informaţie până când nu vor fi trimise înapoi în oraşul natal”, a mai spus profesorul.  Potrivit ziarului Chosunilbo, se pare că femeile sunt forţate să semneze un jurământ de discreţie în schimbul unei sume de bani. Se crede că acestea sunt plătite cu 1.800 de euro - o sumă mare într-o ţară săracă - iar apoi sunt forţate să devină sclave.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite