Pizza bate hamburgerul la el acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanii sunt mulţumiţi şi de calitate, dar sunt încântaţi şi de preţul unei felii de pizza: doar 99 de cenţi.

Supremaţia hamburgerului este pe cale să se încheie. În New York, o felie de pizza la 99 de cenţi fură sceptrul deţinut de ani de zile de hamburgerul care costă un dolar. În vremuri de criză şi consum redus, o mică economie poate face diferenţa. Pizza italiană urmează calea trasată de mai mulţi ani de lanţurile majore de fast-food, McDonald's şi Burger King.


Potrivit consumatorilor, există o diferenţă mare de gust şi calitate. Carnea tocată din hamburgeri nu poate fi de calitate la un preţ de un dolar, în timp ce pizza este întotdeauna o alegere bună. Astfel, în oraşul în care o omleta (cu trufe) poate costa o mie de dolari, o felie de pizza pentru mai puţin de un dolar poate cuceri chiar şi pe cel mai sceptic dintre consumatori.


Lanţul de pizzerii "99C Fresh Pizza" este unul dintre pionierii în domeniu. Are deschise cinci puncte unde cea mai bună pizza italiană face furori printre americani. Cea de a şasea pizzerie va fi deschisă în curând.

"Marjele noastre de profit sunt minime, dar avem mulţi clienţi. Deschidem devreme şi închidem numai atunci când suntem siguri că nu se mai opreşte nimeni să cumpere. Costurile sunt relativ scăzute, pentru că magazinele noastre sunt amplasate în spaţii destul de mici, iar chiria poate fi mai uşor plătită", a declarat Abdul Mohammad, proprietar al "99C Fresh Pizza", citat de ANSA.

Află de aici pe cine mai interesează ideea

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite