Pedeapsă inumană pentru o fetiţă din India: legată de mamă şi lăsată în soare, la 45 de grade, că nu şi-a făcut temele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost ţinută afară, la 45 de grade Celsius  Foto: Captură Video
Fetiţa a fost ţinută afară, la 45 de grade Celsius  Foto: Captură Video

O fetiţă în vârstă de cinci ani, din India, a fost pedepsită într-un mod cumplit de mama sa, pentru că nu şi-a făcut temele.

Copila a fost legată cu o sfoară de mâini şi de picioare, după care a fost lăsată pe terasa casei în soarele arzător, la o temperatură de 45 de grade Celsius. Un vecin a filmat momentul în care minora era ţinută în soare, ţipa şi se zbătea.

Fetiţa a fost salvată de bunicul ei, după aproximativ 10 minute în care a stat în soare, legată la mâini şi la picioare. 

Tatăl copilei nu se afla acasă: „Am aflat despre asta când tatăl meu a sunat pentru a mă anunţa că soţia i-a administrat o pedeapsă severă fiicei noastre”, a spus acesta.

Imaginile au ajuns virale pe reţelele sociale, iar numeroase persoane au cerut să se ia măsuri faţă de aceasta. Femeia a fost arestată pentru cruzime. 

Incidentul s-a petrecut în oraşul Delhi, pe data de 2 iunie. În această perioadă, şcolile se află în vacanţă, din cauza temperaturilor ridicate. 

Vă recomandăm să citiţi şi 

Războiul din Ucraina schimbă lumea. Primul Război Mondial a făcut trecerea de la cărbune la petrol, Al Doilea a adus energia nucleară. Ce urmează?

Oficial SUA: Este posibil ca Rusia să obţină acum venituri mai mari din vânzarea de combustibili fosili decât înainte de invadarea Ucrainei

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite