Patru şoferi torturaţi şi ucişi, după ce cursa Uber comandată de mama unui mafiot din Brazilia a fost anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul unei bande mafiote din Brazilia a ordonat torturarea şi uciderea a patru şoferi, după ce Uber-ul chemat de mama sa a anulat cursa, conform unui guvernator din statul sud-american.

„Gangsterul a ordonat uciderea acestor oameni pentru că mama sa a chemat un Uber, dar maşina n-a mai venit”, a declarat Rui Costa, guvernatorul statului Bahia, reporterilor citaţi de The Guardian.

Două dintre victime lucrau pentru Uber, conform presei locale, iar celelalte două pentru o companie braziliană de ridesharing. Toţi patru au fost torturaţi înainte de a fi ucişi cu brutalitate pe 13 decembrie, în favela Jardim Santo Inacio din oraşul brazilian Salvador, renumit pentru violeneţele publice constante.

În aceeaşi zi, poliţia a încercuit doi suspecţi şi i-a omorât într-un schimb de focuri, iar două zile mai târziu, liderul grupării mafiote care a ordonat asasinatele a fost găsit mort.

Asasinii au răpit şi un al treila şofer care lucra pentru Uber, dar acesta a reuşit să scape. Mai exact, victima a povestit unei televiziuni locale că a fost legat, bătut şi torturat, dar a reuşit să evadeze când unul dintre ceilalţi şoferi a reuşit, pentru scurt timp, să smulgă o armă de la unul dintre răpitori.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri