O tânără a ajuns virală pe net după ce a încercat să treacă de controlul din aeroport cu toate hainele pe ea

0
Publicat:

O tânără din Australia a fost amendată de compania aeriană low-cost Jetstar după ce a încercat să scape de taxele pentru bagaje îmbrăcându-se cu peste 6 kilograme de haine, relatează The Independent.

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Problemele legate de bagaje sunt o chestiune aparent fără sfârșit pentru călători, pasagerii încercând adesea noi trucuri pentru a evita plata taxelor la bagaje, impuse de companiile aeriene.

Dar nu întotdeauna acestea merg conform planului. În cea mai recentă tentativă, o adolescentă din Australia a fost amendat de compania low-cost Jetstar după ce a încercat să ocolească regulile purtând 6 kilograme de haine.

Într-o înregistrare video postată online, Adriana Ocampo, în vârstă de 19 ani, este văzută purtând mai multe straturi de haine după ce i s-a spus că va fi amendată cu 62 de dolari australieni, deoarece bagajul său depășea limita de greutate.

Adolescenta călătorea de la Melbourne la Adelaide, orașul ei natal, după o excursie cu o prietenă. Vorbind pentru South West News Service, Ocampo a spus că „arăta ca un urs” în timp ce încerca să facă această cascadorie.

„Sunt mică și slabă, dar arătam exact opusul”, a spus ea, adăugând că cei doi au văzut personalul companiei aeriene scoțând un cărucior cu un cântar în timp ce se pregăteau să se îmbarce.

„Ne-am gândit că singurul mod în care putem să ușurăm bagajele este să punem totul pe noi, așa că am început să ne punem jachetele și paltoanele”, a spus ea.

„Pe lângă straturile de jachete și pulovere, aveam pantaloni largi pe mine și îndesam în ei tricouri și iPad-ul meu”, a mai spus ea. „Aveam cam șase straturi pe mine și mai mute lucruri în buzunare”.

În videoclip, Ocampos poate fi văzută râzând în timp ce se pregătește să se îmbarce. Ea și-a comparat înfățișarea cu cea a lui Augustus Gloop din „Charlie și fabrica de ciocolată”.

„Toată lumea de la coadă se holba la noi și râdea de noi, a fost destul de jenant”, a deplâns ea. „Oamenii erau supărați că întârziam avionul”.

Pentru a înrăutăți situația, încercarea lor a fost fără rezultat, cei doi fiind nevoiți să plătească în continuare taxa.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite