O influenceriță care și-a tatuat numele lui Trump pe frunte vrea acum să îl șteargă. Reacția fanilor: „Păstrează-l! Ești o legendă”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a confruntat cu reacții negative pentru tatuajul său cu Trump, Rain Monroe caută fonduri pentru a-l îndepărta.

Rain Monroe caută bani să șteargă tatuajul FOTO: X-Rain Monroe
Rain Monroe caută bani să șteargă tatuajul FOTO: X-Rain Monroe

Rain Monroe, influencer pe social media, a provocat agitație luna trecută când și-a dezvăluit un tatuaj cu Donald Trump pe frunte. Monroe, în vârstă de 21 de ani, o susținătoare înfocată a lui Trump și MAGA, a uimit pe toată lumea cu manifestarea ei extremă de loialitate față de candidatul republican din 2024. Dar acum, frustrată de reacțiile adverse, se gândește să cheltuiască mii de euro pentru a-și îndepărta tatuajul, scrie hindustantimes.com.

Pe Instagram, tânăra creatoare a postat despre situația sa ținând o pancartă pe care scria: „Am nevoie de bani pentru a-mi îndepărta tatuajul”. În postările recente, autoproclamata susținătoare a lui Trump, cu tatuajul încă proeminent pe frunte, a fost filmată în diverse locuri din Londra încercând să obțină bani de la oamenii care treceau pe lângă ea pentru a plăti îndepărtarea tatuajului.

„Ura din partea oamenilor m-a afectat”

Potrivit lui Raine, „Ura din partea oamenilor a afectat-o”, determinând-o să ia măsuri atât de drastice. „Strâng bani pentru îndepărtare, care poate costa până la 5.000 de dolari”, a scris influencerul de origine britanică.

Într-o fotografie, Rain părea foarte deprimată, stând pe trotuar cu un mesaj scris pe carton. Această fotografie i-a făcut pe toți cei implicați - fani și detractori - să intervină în legătură cu acest tatuaj și să se întrebe dacă ar trebui să-l păstreze sau să și-l scoată. Într-o altă fotografie, ea stătea în picioare, ținea o pancartă sus și purta un tricou alb și pantaloni scurți din denim.

„Nu-l scoate! Cel mai bun tatuaj dintotdeauna”, a comentat un susținător al lui Trump în secțiunea de comentarii. „Păstrează-l! Ești o legendă acum”, a scris o a doua persoană. „Arată perfect pentru mine”, a declarat o a treia persoană.

Cu toate acestea, au fost și mulți care au ironizat-o pe influencer și au criticat-o pentru că s-a jucat cu corpul ei pentru influență. „A făcut asta doar pentru influență și acum vrea să fie îndepărtată. Asta e amuzant, poți să o păstrezi ca o fetiță”.Lăsați-o să trăiască cu decizia ei”, a adăugat un altul.

Într-un videoclip ulterior, Rain a decis să întrebe întâmplător oamenii care treceau pe lângă el dacă ar fi interesați să își facă un tatuaj cu Trump pe frunte pentru suma uriașă de 1 milion de lire sterline. Oamenii au avut reacții mixte, unii spunând că mult mai mulți ar face-o, în timp ce alții au spus direct că în niciun caz.

Rain, care și-a făcut pentru prima dată tatuajul în estul Londrei, s-a destăinuit pe rețelele de socializare, spunând că este mulțumită de tatuajul ei, dar încearcă să își dea seama ce va face în continuare. Ea a menționat că a discutat cu terapeutul ei dacă ar trebui să îl păstreze sau să se gândească să și-l scoată, menționând că nu are niciun sentiment rău în legătură cu acesta

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite