Mesajul care are record de redistribuiri pe Twitter: cine este autorul şi cum a reuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa este autorul celui mai redistribuit mesaj pe Twitter. El a promis câte 8.000 de euro pentru 100 de abonaţi la contul său în schimbul redistribuirii unui mesaj publicat luni seară. Norocoşii vor fi aleşi la întâmplare.

Yusaku Maezawa, patronul Zozotown, cel mai mare magazin online de haine din Japonia, deţine recordul la redistribuiri pe Twitter pentru un mesaj.

Luni seară, el a promis câte un milion de yeni (adică 8.000 de euro) pentru 100 de abonaţi la contul său care-i redistribuie mesajul. Norocoşii vor fi aleşi la întâmplare şi vor fi contactaţi printr-un mesaj privat, dă asigurări el. Peste 4.800.000 de persoane şi-au încercat norocul până acum.

În vârstă de 43 de ani, Maezawa a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a cumpărat bilete de la Elon Musk pentru prima călătorie în scop turistic în spaţiu. Japonezul a declarat că vrea să fie însoţit în această aventură de mai mulţi artişti, pentru a-i impulsiona pe aceştia să creeze obiecte de artă inspirate din excursia pe care o vor face.

Mulţi s-au întrebat dacă este sincer şi ce se ascunde în spatele acestei generozităţi. „Îi veţi putea folosi cu prietenii, cu familia, pentru binele societăţii sau pentru animale“, a răspuns el, subliniind că acest lucru îi va face plăcere.

Pe de altă parte, acest mesaj a crescut cu 9,5% acţiunile companiei Zozotown la Bursa din Tokyo.

Yusaku Maezawa este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Japonia, averea sa fiind estimată la aproximativ 2,9 miliarde de dolari.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite