Melodia "Bella Ciao" cântată în farsi, dedicată tinerei ucise în Iran pentru că purta greșit voalul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un videoclip cu o tânără care interpretează piesa "Bella Ciao" în farsi a devenit viral pe rețelele de socializare. Piesa este dedicată tinerei ucise în Iran pentru că purta greșit voalul.

Melodia "Bella Ciao" cântată în farsi FOTO Captura Youtube
Melodia "Bella Ciao" cântată în farsi FOTO Captura Youtube

Interpretarea tinerei în farsi se prefigurează a deveni un imn al mișcărilor de protest care au loc în Iran de câteva zile, după uciderea unei tinere de 22 de ani pentru că purta greșit un voal, potrivit Ziare.com

Piesa "Bella Ciao" a fost preluată în farsi și interpretată de o tânără care, prin vocea ei, ajunge la inimile oamenilor din întreaga lume:

"Bella Ciao" este cântecul partizanilor italieni din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un imn de rezistență ce a fost reluat de multe ori în timpul demonstrațiilor după care a devenit popular în serialul spaniol "Casa de Papel".

Peste 40 de persoane au fost ucise în ultimele zile în Iran, pe parcursul protestelor, bilanțul fiind făcut public duminică. În total au fost arestați peste 700 de protestatari la capătul a opt zile de proteste declanșate imediat după moartea tinerei Masha Amini.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite