Loteria Vizelor, anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Departamentul de Stat american a anunţat că rezultatele Loteriei Vizelor vor fi anulate, din cauza unei erori informatice care a viciat extragerea computerizată, relatează Washington Post, preluat de Mediafax.

Peste 22.000 de persoane au fost deja anunţate, în mod eronat, că au fost desemnate câştigătoare în urma extragerii de la 1 mai. Departamentul de Stat a prezentat scuze pentru aceată eroare, precizând că noile rezultate vor fi anunţate la jumătatea lunii iulie. "Regretăm sincer orice neplăcere sau dezamăgire cauzată de această problemă", se arată într-un comunicat al Departamentului de Stat.

Eroarea informatică a determinat sistemele informatice să aleagă 90 la sută dintre câştigători dintre persoanele care au depus cererile în primele două zile ale perioadei de înscriere, care durează 30 de zile. Loteria Vizelor a fost înfiinţată în 1994. Departamentul de Stat selectează anual circa 90.000 de solicitanţi, numărul fiind ulterior redus la 50.000 în urma unor interviuri, verificări şi examinări medicale. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite