La un pas de infarct pentru un pui la rotisor. Prețul halucinant pe care l-a plătit o femeie: „Uau, este o premieră!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Australia a fost la un pas de infarct în momentul în care a realizat prețul halucinant pe care îl plătise pentru un pui la rotisor, cumpărat dintr-un supermarket. Convinsă că a fost o greșeală, clienta s-a întors la magazin pentru a cere explicații.

O femeie a plătit o sumă exorbitantă pe un pui la rotisor FOTO Arhivă Adevărul
O femeie a plătit o sumă exorbitantă pe un pui la rotisor FOTO Arhivă Adevărul

Supermarketul Woolworths m-a taxat cu 220 de dolari pentru un pui rotisat”, spune femeia într-o înregistrare video.

Într-unul al doilea clip, ea returnează puiul la magazin și se plânge de prețul achitat pe produs. „Am cumpărat acest pui, dar nu cred că valorează 220 de dolari”, spune ea serviciului pentru clienți. „Uau!” se aude angajatul spunând, relatează New York Post. „Ce naiba? Este o premieră. Este cu siguranță o premieră”, spune angajatul.

La scurt timp, clienta părăsește magazinul și explică faptul că a rezolvat problema.

Așadar, final fericit”, spune ea. „Am un pui gratis. Am trecut de la un pui de 220 de dolari la un pui gratuit”, continuă ea.

Reprezentanții supermaketului Woolworths au declarat pentru NCA NewsWire că a existat o eroare în sistem care a dus la schimbarea prețului puiului. „Suntem bucuroși că problema a putut fi remediată.

Internauții au întrebat-o cum de și-a dat seama abia acasă că a aplătit un preț uriaș pe ei. Femeia a explicat că a cumpărat multe produse, a încărcat căruciorul, iar la final, deși suma achitată i s-a părut mare, a plecat spre casă. Când s-a uitat mai bine pe bon a realizat că plătise o avere pe puiul rotisat.

Nu am îndemânarea sau viteza de a încărca alimente pe bandă rulantă și de a urmări ecranul pentru a mă asigura că sunt corecte”, a spus ea.

Nota de plată exorbitantă plătită de turiști, pentru un prânz în Năvodari: „Cumpăram trei porci de banii ăștia!“

Și în România se întâmplă astfel de situații. Recent, un turist din Bârlad a plătit pe o masa cât pentru un sejur întreg, după ce a ales să meargă cu familia la un restaurant de fițe din Năvodari. Când i-a venit nota de plata, omul a rămas șocat.

La restaurantele de lux și prețurile sunt pe măsură. A simțit-o, pe pielea lui, Vasile, un turist din Bârlad (Vaslui), care a venit la mare în Năvodari, cu soția și copii, dar și cu prietenii. 

Dacă la prețul la cazare nu au avut de ce să se plângă, prânzul i-a costat mai mult că vacanța în sine. Le-a făcut cu ochiul un restaurant în zona exclusivistă unde, susțin, ei, ospătarii foarte amabili i-au momit cu tot felul de oferte și sugestii. La final însă, nota de plata a fost de 3600 de lei plus 400 de lei bacșiș. 

„De banii ăștia cumpăram trei porci și îmi hrăneam copiii“, a spus Vasile cu năduf, enumerând bucatele cele mai scumpe din prânzul care vă rămâne de poveste. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite