Israelul, ultima ţintă a grupului de hackeri Anonymous

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de hackeri Anonymous a atacat Israelul, ocupând mai multe site-uri ale statului, dar autorităţile spun că grupul nu a avut capacitatea de a afecta prea mult infrastructura ţării.

Atacurile au venit în urma mai multor ameninţări din partea grupului, iar ei au atacat mai multe site-uri din Israel. "Până acum nu există daune adevărate", a spus Ben Yisrael, de la Biroul de Cibersecuritate din Israel pentru Fox News. "Anonymous nu are capacitatea de a afecta infrastructura vitală a ţării. Iar dacă aceasta a fost intenţia lor, atunci nu ar fi anunţat atacul din timp. Doresc să creeze zgomot în presă despre probleme apropiate lor", a mai spus acesta.

Printre site-urile afectate a fost Biroul Naţional de Statistică din Israel, dar şi alte site-uri au fost defaţate şi au fost înlocuite cu un mesaj din partea reprezentanţilor musulmani care se asociază grupului, după cum se poate vedea pe Twitter. Grupul îşi anunţă atacurile pe unul din conturile de Twitter.

Multe site-uri israeliene au fost date jos, dar nici unul important. Unul dintre site-uri are mesajul care poate fi văzut în poza de mai jos.

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite