Incendiu de proporții la o rafinărie din Iran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporții a izbucnit sâmbătă la o rafinărie de petrol din nord-vestul Iranului, a anunțat agenția iraniană Fars News Agency.

Un indediu a izbucnit la o rafinărie de petrol din Iran FOTO cnn
Un indediu a izbucnit la o rafinărie de petrol din Iran FOTO cnn

Rafinăria se află în apropierea orașului Tabriz, în provincia Azerbaidjanul de Est.

Lupta pompierilor contra flăcărilor continuă, iar mărimea și intensitatea incendiului au făcut dificilă stingerea acestuia", a relatat Fars.

Cauza accidentului este în curs de investigare, a adăugat Fars.

„În acest moment, 25 de mașini de pompieri aflate la fața locului sting focul”, a declarat Mohammad Baqer Hanbar, directorul general al gestionării crizelor din guvernoratul Azerbaidjanului de Est, citat de Fars.

"Până în prezent, a fost rănit un pompier în acest incident, care fost intoxicat cu fum, iar persoana este în stare stabilă", a declarat Fars citându-l pe Hanbar.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, Iranul că a respins un atac cu drone asupra unei baze militare situate la Isfahan (centru), potrivit Ministerului Apărării citat de agenţia IRNA, transmite AFP.

„Un atac, care a eşuat, a fost efectuat cu drone asupra unuia dintre complexele de echipamente ale Ministerului Apărării", a explicat acesta din urmă, adăugând că atacul nu a făcut victime, ci doar "pagube minore la acoperişul" unei clădiri, potrivit IRNA.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri