Hamas continuă atacurile împotriva Israelului. Peste 250 de persoane au fost ucise, 1.590 rănite și alte zeci au fost răpite și duse în Fâșia Gaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritățile israeliene au confirmat că cel puțin 300 de persoane au fost ucise, peste 1.590 au fost rănite și alte zeci au fost capturate într-o ofensivă fulgerătoare a mișcării Hamas în sudul și centrul Israelului, notează Ynetnews.com.

Israel în stare de urgență FOTO: Shutterstock
Israel în stare de urgență FOTO: Shutterstock

Mai multe grupuri de zeci de militanți palestinieni s-au infiltrate în Israel din Gaza pe uscat, aer și pe mare. Aproximativ 2.500 de rachete au fost lansate de Hamas. Israelul a răspuns împotriva unor ținte din Gaza, în urma acestei replica sunt raportați 230 de palestinieni uciși, scrie Haaretz.

Sistemul antirachetă Iron Dome respinge atacuri ale Hamas.

Ministerul Sănătății din Israel a anunțat că există 1.590 de persoane spitalizate până la 23:30, dintre acestea 312 persoane sunt în stare critică. Autoritățile spun că numărul victimelor va crește cu siguranță pe măsură ce se actualizează datele.

Hamas încă lansează atacuri cu rachete către sudul și centrul țării, precum și în zona Netanya din nord, sistemul antirachetă Iron Dome interceptează multe din rachetele lansate de Hamas, potrivit Ynetnews.com.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite