Fotografie şocantă pe TMZ.com: Steve Jobs, numai piele şi os din cauza cancerului. Sunt imaginile adevărate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steve Jobs a ajuns de nerecunoscut, arată siteul TMZ.com. După ce, în urmă cu doar câteva zile, şeful Apple a demisionat, acum acesta a fost surprins într-o ipostază mai puţin obişnuită şi în acelaşi timp îngrijorătoare.

Îmbrăcat într-o rochie neagră şi susţinut de un prieten, Steve Jobs arată extrem de slăbit. Fotografiile au fost publicate de TMZ.com stârnind mari controverse.

UPDATE 14.25 Pe internet au apărut deja zvonuri care susţin că aceste fotografii ar fi false. Deocamdată nu a apărut nicio dezminţire din partea siteului TMZ.

Siteul techtosh.com face o analiză a fotografiei şi încearcă să demonstreze că aceasta ar fi fost retuşată în Photoshop.

image

Sursa: techtosh.com

Cofondatorul Apple suferă de o formă rară de cancer pancreatic care se pare că este şi motivul retragerii sale de la conducerea gigantului tehnologic. În scrisoarea sa de demisie Jobs spune că a venit ziua în care nu îşi mai poate duce la bun sfârşit îndatoriile de CEO.

image

Sursa: Youtube

Citiţi mesajul integral:

"Către consiliul executiv al Apple şi către comunitatea Apple:

Întotdeauna am spus că, dacă va veni o zi când nu voi mai putea îndeplini îndatoririle şi aşteptările ca CEO al Apple, voi fi primul care vă va aduce acest lucru la cunoştinţă.

Din păcate, acea zi a venit.

Prin aceasta demisionez din funcţia de CEO al Apple. Aş vrea să preiau, în cazul în care consiliul crede de cuviinţă, funcţiile de preşedinte al consiliului, director şi angajat Apple.

În ceea ce-l priveşte pe succesorul meu, recomand cu tărie să urmăm planul pe care l-am făcut şi să-l numim pe Tim Cook noul CEO Apple.

Cred că zilele cele mai luminate şi mai inovative ale Apple se află în faţă. Şi aştept cu nerăbdare să privesc şi să particip la succesul acesteia într-un nou rol.

Am câştigat unii dintre cei mai buni prieteni din viaţa mea la Apple şi vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani în care am putut lucra alături de voi.

Steve"

Vezi pe forbes.ro filmul unui imperiu (Apple). Se poate si fara Steve Jobs?

Citeşte pe forbes.ro cine este Tim Cook, noul director executiv al Apple

Vezi pe forbes.ro si povestea românului care a ajuns cel mai bun analist al Apple din lume

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite