FOTO VIDEO Soldaţii americani au băut sânge de şarpe în timpul programelor de antrenamente militare din Thailanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soldaţii din mai multe ţări au participat în Thailanda la un program multinaţional anual de instructaje militare.   FOTO: Reuters
Soldaţii din mai multe ţări au participat în Thailanda la un program multinaţional anual de instructaje militare.   FOTO: Reuters

Soldaţii americani şi-au pus la încercare limitele în cadrul programului de supravieţuire numit „Cobra Gold 2013”, care s-a desfăşurat în Thailanda. Militarii au băut sânge de cobră pentru a-şi dovedi rezistenţa.

Programul anual de supravieţuire în junglă „Cobra Gold” aduce la un loc militari din mai multe ţări, în total fiind 13.000 de soldaţi care participă la instructaje şi care îndeplinesc provocări dintre cele mai neobişnuite, conform site-ului de ştiri BBC News.

După ce puşcaşii marini americani au fost antrenaţi pentru a ucide şerpi veninoşi, soldaţilor li s-a oferit ocazia să bea sângele reptilelor. Într-un act de curaj, militarii americani nu au ezitat să îşi dovedească rezistenţa.

Antrenamentele durează zece zile, iar ediţia din anul acesta este sponsorizată printr-un partenerial al Statelor Unite şi Thailandei. Locul de desfăşurare a fost ales în districtul Sattahip din provincia Chonburi a Thailandei.

Marina Statelor Unite ia parte la exerciţiile militare alături de soldaţi din Japonia, Coreea de Sud, Malaezia şi Singapore.

Sângele de şarpe este considerat de localnicii thailandezi un afrodisiac. Militarii au gustat din sângele reptilei după ce au participat la antrenamente pentru asalturi, ajutor umanitar şi evacuarea forţelor aliate, precum şi tehnici de supravieţuire în junglă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite