Forțele Aerospațiale Ruse și Forțele Aeriene Siriene au distrus sediul grupării teroriste Jabhat al-Nusra din Idlib

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Centrului pentru Reconcilierea Părților Beligerante, la sediu „au fost persoane implicate în organizarea și desfășurarea de sabotaje și atacuri teroriste împotriva forțelor guvernamentale siriene și a populației civile”.

Idlib Siria, Foto: Arhiva Adevărul
Idlib Siria, Foto: Arhiva Adevărul

Forțele Aerospațiale Ruse, împreună cu Forțele Aeriene Siriene, au distrus cartierul general al grupării teroriste Jabhat al-Nusra, în apropierea orașului Idlib, a anunțat contraamiralul Vadim Kulit, șef adjunct al Centrului rus pentru reconcilierea părților în conflict din Republica Arabă Siriană (SAR).

În zona orașului Idlib, sediul grupării teroriste Jabhat al-Nusra a fost distrus de o lovitură comună a Forțelor Aerospațiale Ruse și a Forțelor Aeriene SAR. Au fost persoane implicate în organizarea și efectuarea de sabotaje și atacuri teroriste împotriva forțelor guvernamentale siriene și a populației civile”, a spus el.

Kulit a adăugat că în zona așezării Urum es-Sughra din provincia Alep, ca urmare a unei rachete dirijate antitanc trase din pozițiile unor grupuri armate care loveau un vehicul al Forțelor Armate SAR, un soldat sirian a fost ucis și patru răniți. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite