Femeie concediată după ce a urlat la niște turiști germani și le-a cerut să „plece dracului” din SUA | VIDEO

0
Publicat:

O înregistrare video virală care a surprins o femeie în timpul unei izbucniri xenofobe împotriva unui grup de turiști germani a dus la concedierea acesteia de la locul de muncă, relatează Global News. 

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Brianna Pinnix, în vârstă de 30 de ani, a fost filmată într-un tren din SUA în timp ce țipa la un grup de bărbați germani și le spunea „să plece naibii din țara noastră”.

Filmulețul a fost postat marți pe Reddit și a fost preluat rapid de mass-media, care au numit-o pe Pinnix „Karen din tren”.

Potrivit unui profil LinkedIn, acum șters, Pinnix a lucrat ca specialist senior în recrutarea de talente pentru Capital Rx, o companie farmaceutică cu sediul în New York.

Miercuri seară, compania a publicat o declarație prin care a anunțat că a concediat-o pe Pinnix.

„Compania noastră are o politică de toleranță zero în ceea ce privește comportamentul  discriminatoriu. După ce am efectuat o analiză a circumstanțelor, am acționat imediat și am concediat-o pe angajata în cauză”, a declarat un purtător de cuvânt. „Acțiunile și cuvintele acesteia nu sunt reprezentative pentru Capital Rx, iar noi oferim cele mai sincere scuze celor care au fost răniți”.

În videoclip, Pinnix pare să fi consumat alcool. Un alt bărbat, care pare a fi iubitul lui Pinnix, încearcă să o rețină și îi spune să se calmeze, în timp ce aceasta continuă să țipe la grupul de patru turiști, care erau așezați în tren. Unul dintre bărbați se ridică pentru scurt timp în picioare după ce Pinnix se apleacă aproape de fața lui.

Utilizatorul care a postat videoclipul pe Reddit a scris că incidentul a avut loc duminică seara, după un meci de fotbal între New York Jets și Kansas City Chiefs. Utilizatorul a adăugat că bărbatul pe care îl viza Pinnix s-a mutat într-o altă parte a trenului după ce filmarea s-a oprit.

Pinnix nu a făcut încă un comentariu public cu privire la acest incident.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite