Doi părinți și-au abandonat copilul într-un aeroport, după ce au refuzat să cumpere bilet și pentru el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu care a refuzat să plătească un bilet pentru copil în timp ce încerca să zboare din Israel spre Bruxelles a decis să-și lase bebelușul în aeroport. Cei doi sunt cercetați de poliție și urmează să explice gestul lor în fața oamenilor legii.

Cum își explică cei doi părinți gestul FOTO Shutterstock
Cum își explică cei doi părinți gestul FOTO Shutterstock

Cei doi părinți care și-au lăsat bebelușul în aeroport aveau pașapoarte belgiene. Ei au au fost reținuți de poliție după ce și-au lăsat bebelușul la check-in pe aeroportul Ben-Gurion din Israel în timp ce încercau să zboare în străinătate, a relatat marți presa israeliană.

Cuplul ar fi sosit la aeroport pentru a se îmbarca într-un zbor Ryanair de la Tel Aviv la Bruxelles, Belgia.

Cu toate acestea, ei nu aveau un bilet pentru copilul lor. După ce au refuzat să plătească biletul pentru copil, se pare că l-au lăsat, pur și simplu, pe bebeluș în aeroport, în cărucior, în timp ce se îndreptau spre controlul pașapoartelor, scrie jpost.com.

Personalul aeroportului a observat ce s-a întâmplat și a contactat poliția, care i-a găsit pe părinți și i-a luat pentru a-i interoga.

Cum își explică cei doi părinți gestul

Potrivit managerului de la biroul Ryanair, toată lumea a fost în stare de șoc. „Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam”, a spus managerul.

Potrivit Autorității Aeroportuare din Israel, s-a întâmplat că cei doi au ajuns cu întârziere la Terminalul 1, după ce ghișeul de check-in a fost închis. Ei au vrut să meargă să se ocupe de securitate și pur și simplu și-au lăsat copilul pe banda transportoare din zona de check-in, potrivit N12.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite